C_Ulla.jpeg

Odsherred som GeoPark

Af Ulla Margrethe Hansen, Det Konservative Folkeparti i Odsherred

Hvis der var nogen, som havde den perfekte løsning på hvordan vi nemt, effektivt og billigt markedsfører Odsherred og tiltrække flere turister, så var vi allerede godt i gang. Men realiteten er nok, at der ikke er nogle hurtige og nemme løsninger, som giver det perfekte resultat, som alle kan bakke op om.

Ideen med GeoPark Odsherred er heller ikke den perfekte løsning, men af alle de forskellige forslag og ideer jeg har hørt, så er GeoParken indtil videre den absolut bedste.

 

Det er væsentligt for mig, at GeoParken er knyttet sammen med vores landskab, vores fødevarer og vores kunst. Dermed udnytter vi vores enestående natur, vores historie og vores fødevarer i arbejdet med at markedsfører Odsherred, og det synes jeg er væsentligt bedre end at forsøge at omdanne vores skønne Odsherred til en stor forlystelsespark men fokus på gynger, karusseller, underholdning, kæmpe indkøbscentre, standardiseret restaurationsmad eller hvad men nu ellers kunne få at gode ideer.

 

For mig er det også meget vigtig, at GeoParken ikke er et engangsprojekt, som står og forfalder, når nyhedens interesse har lagt sig. Derfor er lige netop kravet om recertificering hvert 4. år afgørende for, at jeg synes at GeoParken er en god ide, for det betyder, at vi hele tiden er nødt til at nytænke og vedligeholde GeoParken.

-----------------

Dette indlæg er offentliggjort ifølge denne aftale 

Aftale